Kiezen voor PVC is kiezen voor de beste prijs/kwaliteitverhouding

PVC ramen & deuren bieden zeer uiteen lopende mogelijkheden tegen een minimaal budget.

In tegenstelling tot de vaak gehoorde vooroordelen dat PVC ramen er uitzien als plastiek is dit een lang achterhaalde mening. Moderne PVC profielen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen en zijn bovendien energievriendelijk, duurzaam, ecologisch en onderhoudsvriendelijk. 

PROJECT 17 werkt enkel met de betrouwbare partners Schüco (D) en Deceuninck (B) die hun degelijkheid op de markt van PVC ramen & deuren meer dan bewezen hebben. PVC biedt talloze afwerkingsmogelijkheden van eenvoudig wit over RAL-kleuren tot houtimitatie. Bepaalde kleuren zijn beschikbaar in zowel gladde als structuurfolie. Deze uiteenlopende mogelijkheden maken PVC geschikt voor zowel een modern huis als een pastorijwoning, zowel renovatie als nieuwbouw.

De PVC ramen en deuren van Schüco en Deceuninck zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.