Aluminium is voor altijd

Als je kiest voor een aluminium raam, kies je meteen ook voor jarenlang en zorgeloos woonplezier. Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen en vergt weinig onderhoud. De uitzonderlijke kwaliteit van onze systemen benadrukken we graag door tien jaar garantie te garanderen op jouw raamprofielen.

Comfort, design en veiligheid

De slanke en sterke aluminium profielen maken grote raampartijen mogelijk. Daardoor past aluminium volledig in de trend om woningen zo transparant mogelijk te maken. Zo geniet je van een maximale lichtinval. Omdat aluminium omgebogen kan worden tot bijna eender welke vorm, kent het design van jouw ramen onbeperkte mogelijkheden.

Daarnaast kan je kiezen uit honderden verschillende kleuren en afwerkingen, gaande van mat, over glans tot een metaallook of een speciale coatex afwerking. Die laatste vraagt nog minder onderhoud. De binnenkant en de buitenkant van elk raam kan afgewerkt worden in een andere kleur. Zo passen je ramen perfect bij zowel het interieur van je woning als de buitenafwerking van je gevel.

Wist je trouwens dat je ramen kan uitrusten met verborgen scharnieren? Door verdoken scharnieren in je raamprofielen te laten plaatsen vermijd je dat ze beschadigd worden en krijg je een mooi en discreter esthetisch effect.

Ook een raam met een verborgen vleugel speelt in op die nieuwe trend. Bij een verborgen vleugelprofiel wordt het opendraaiende deel van een raam volledig weggewerkt. Het vleugelprofiel wordt langs de buitenzijde bedekt door de aanslaglip van het buitenkader waardoor een “verborgen” vleugel ontstaat. Het resultaat? Je ziet niet waar het raam opengaat.

Je raam bestaat uit veel meer dan enkel de profielen. De nieuwe ‘Purity’ krukkenreeks zorgt voor die extra designtoets op je nieuwe ramen. De nieuwe krukken werden vervaardigd uit een gloednieuw materiaal en volgens een innoverend productieproces. Het resultaat is een sterk staaltje topdesign en ergonomie voor hedendaagse aluminium ramen. Om het geheel nog strakker en stijlvoller uit te voeren kunnen krukken ook rosetloos uitgevoerd worden.

Je woning is een plek waar je je veilig voelt en kan ontspannen. Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer je weet dat je huis goed beveiligd is. Aluminium heeft de eigenschappen waardoor je gerust op beide oren kan slapen. Eerst en vooral is het een hard en bijna niet te vervormen materiaal. Daarnaast beschikt ons inbraakwerend schrijnwerk over bijzondere troeven! Deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang jouw wensen.

Aluminium ramen en deuren op maat voor elke woning

Als erkend REYNAERS Installer is PROJECT 17 exclusief verdeler van REYNAERS Aluminium ramen & deuren en biedt het volledige REYNAERS gamma aan.

  • Concept System

Het Concept System is vandaag de referentie voor een uitgebreid gamma ramen en deuren. Dit systeem wordt aangeduid door de letters CS, gevolgd door een getal dat de inbouwdiepte van het profiel in millimeter weergeeft. Hoe groter de inbouwdiepte, hoe beter de isolatiegraad van het raam- of deurprofiel. 

  • Slim Line

De Reynaers Aluminium Slim Line (SL 38) is een specifiek raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen voor de constructie van fijn geprofileerde aluminium ramen en deuren. SL38 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel. Het systeem is beschikbaar in meer dan 400 RAL kleuren.

  • Masterline 8

Masterline 8 is het raamsysteem van de toekomst. Dit systeem is verkrijgbaar in alle isolatieniveaus en een veelheid aan designvarianten. Masterline 8 is beschikbaar in de uitvoeringen "Functioneel", "Renaissance", "Verborgen vleugel" en "Deco"